El-Varme Tøj Film Klude Varmepuder med 3 Temperatur Indstillinger for Sæt Varme Varme Vest Puder til Udendørs Vinter Camp
kr41.25 kr25.56

El-Varme Tøj Film Klude Varmepuder med 3 Temperatur Indstillinger for Sæt Varme Varme Vest Puder til Udendørs Vinter Camp

1 Anmeldelser | Skriv en anmeldelse
  • Status:På lager
  • Produktkode:w3856

Bullet Punkter:

1、Justerbar Indstilling: Den varme pad har den 3 temperatur indstillinger, som kan justeres, og den maksimale temperatur kan nå op på 65°, mellemlang temperaturen er 60°, og den lave temperatur på 55°.

2、Folable og Vandtæt: Den varme pad funktioner USB-drevet stil, som er nem at bruge, sammenklappelig og vandtæt, jævnt opvarmet, og det er vaskbar.

3, God Isolering: composite fiber former puden har en god lydisolering effekt, og den varme pad er let og nem at bære, som er velegnet til udendørs camping eller andre aktiviteter i vinter.

4、Lille Tip: Den varme pad kan ikke anvendes til spædbørn, handicappede og personer, der ikke er følsomme over for varme.

5、Bred Programmer: Den varme pad er velegnet til varme og holde sig varm i tøj, veste, undertøj, etc.

Specifikationer(om): Navn: Tøj, Varme Film

Varme film størrelse: 17*25cm/6.69*9.84 i

Vantage: 3 temperatur indstillinger kan justeres, den højeste temperatur, der kan nå op på 65°, mellemlang temperaturen er 60°, og den lave temperatur på 55°

Anvendelse: USB-forbindelse

Produkt strømforsyning: (5V 2A mobile strømforsyning er nødvendig, dette produkt omfatter ikke mobile strømforsyning)

Packing Liste:

Varme Pad*1

Tags: mini varmepuder, varme puder, senge, elvarme vest, varmelegeme vest, varm opvarmet vest, glasfolie varmen film, boede opvarmet vest, carbon el-varme film, varme jakke, heat pad.

  • Feature1: Elektrisk Varmepude
  • Feature2: Tøj, Varmepude
  • Feature3: El-Klude Varmepuder
Yderligere oplysninger