Multi-funktionel sugehøjde Mini Micro Værktøjer, Husholdning, Rengøring Kits til Dyson Støvsuger
kr97.39 kr50.62

Multi-funktionel sugehøjde Mini Micro Værktøjer, Husholdning, Rengøring Kits til Dyson Støvsuger

1 Anmeldelser | Skriv en anmeldelse
  • Status:På lager
  • Produktkode:w3568

Multi-funktionel sugehøjde Mini Micro Værktøjer, Husholdning, Rengøring Kits til Dyson Støvsuger

Egenskaber: Alsidig Anvendelse: Støvsugning har aldrig været nemmere.Perfekt til rengøring af hårde gulve og tæpper, samt over gulv rengøring med i prisen værktøjer, der holder skidt og snavs i at flygte tilbage i luften.Med et filter, det fanger mindst 99.97% af partikler på 0,3 mikron og fra luften, herunder pollen, husstøv, allergener, røg, skæl og svampesporer.Letvægts: Med transportabel og kompakt design, kan det nemt rengøre rum som loft, toppen af gardiner, hvor snavs og støv, der normalt blive hængende.Med et skift af slange, kan du gå fra støvsugning snavs blæser væk snavs i din garage, hjem eller arbejdsplads for at sikre, at du effektivt rengøre hvert hjørne og hjørner på en vilkårlig placering.Med en fleksibel slange, støvsuger montering, kan du nemt rengøre objekter over gulvet.Vakuum er svære at nå områder, revner, sprækker, polstring, loft fans og mere med lethed.

Specifikation:

Betingelse:100% Helt Nye

Materiale: ABS

Farve: Som vist på billedet

Slange: Størrelse: Ca. 90cm / 35.4 i(L)

Egnet for: Mini-mini-værktøjer, bil, computer, tastatur rengøringsartikler, for dyson støvsuger.

Pakke Liste:

1 x Slange

7 x Støvsuger Montering

Om feedback

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

Om forsendelse

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for den periode, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

8. Vi sælger ikke er ansvarlig for import told, køber er ansvarlig for, at.Enhver tvist som følge af dette er urimeligt.

9. BR køber bedes du oplyse cpf eller cnpj, vil det være bedre for dig at få det hurtigere.tak

Returnering og Refundering

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra www.russianbluelinks.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

Tags: dyson v6, batteri neato botvac d85, bil dyson, dyson v8, gulvskrubben robot, drøm v10 filter, mut, philips speedpro max aqua, børste dyson, børste dyson v6.

  • Mærke: Ashata
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Model-Nummer: Vakuumsug Dyse-Hoved
  • Vakuum Del Type: Slanger
Yderligere oplysninger