Lærred Boheme Design Laptop Cover Notebook Beskytte Taske Sleeve 10
kr68.18 kr57.94

Lærred Boheme Design Laptop Cover Notebook Beskytte Taske Sleeve 10"11"12"13"14"15"17" Etui Til Dell Acer Macbook Lenovo

0 Anmeldelser | Skriv en anmeldelse
 • Status:På lager
 • Produktkode:w3244

Beskrevet:

--100% Helt Nye og høj kvalitet tilfældet med to lynlås design ,Fashion design

-- Floss inde , føler sig trygge , anti-shock , som er perfekt elastisk , beskytte fra kollision

--Bærbare og komfortable , perfekt til at bære alene, eller sætte ind i en stor pose

--Vil ikke forvride under lang tid bruger

--Støv-bevis , statisk-bevis ,ridsefri

--Tykkelse er tilstrækkelig til at rumme de fleste bærbare

- Størrelse:

10" :27 X 21 X 1,5 cm

11" : 31 X 21,5 X 1,5 cm

12" : 31,5 X 23 X 1,5 cm

13" : 34.5 X 24 X 1,5 cm

14" : 36.5 X 25.5 X 1,5 cm

15" : 39 X 27 .5 X 1,5 cm

17" :43.5 X 30 X 1,5 cm

Bemærk: det Faktiske billede, der kan være lidt forskellige fra den kunst, som vist på billedet.

Mål venligst din bærbare computer for at sørge for, at størrelsen af Tilfælde passer din bærbare computer, før du bud på det punkt .

Package:

1 x laptop sleeve taske

Bemærk: Alle laptop tasker er klippet fra et stort materiale, så hver pose kan være lidt forskellige fra hinanden,billeder kun til reference, tage funktionalitet som standard.

Forsendelse:

Elementer er kun afsendt, når betalingen er modtaget.Vil vi normalt sende din ordre, før dealine.

1.Forsendelse til Usa via EUB,kan tage omkring 8-15 dage (udelukker helligdag, eller særlige årsag).

2.Forsendelse via Kina Post eller Hongkong Indlæg:

Storbritannien ,Australien, Canada , Irland :ETA 12-21 hverdage (udelukker weekend og helligdage).

Brasilien / Sydamerika / Frankrig / Spanien / Tyskland/ Østeuropa :det kan tage op til 6-8 uger på grund af strenge Brugerdefinerede Kontrol.

Vi håber, at det kommer til tiden, men da dette er en international levering, fragt tid vil være meget afhængig af den kurer selskab og lokale told/afgifter.Tak for din forståelse.

I sjældne tilfælde,nøje tilpassede frirum, som vil gøre leveringstiden lidt længere tid,så vær tålmodig.

Alle vores varer vil blive afsendt til købers Alibaba-mailadresse, bedes du bekræfter din adresse på Alibaba, inden du afgiver et bud.Bemærk sørg for, at leveringsadressen er korrekt.Vi er ikke ansvarlige for forkert eller ikke kan leveres adresse.

Vende tilbage:

1.Tilbagebetaling eller erstatning anmodning er kun tilgængelige anmodninger i 14days efter pakken er modtaget & returnering af varen, som den samme tilstand som modtaget.

2.Varer, der er beskadiget eller mangler komponenter, der ikke kan refunderes.

3.Køber er ansvarlig for alle forsendelsesomkostninger, der påløber,Om modtagelse af varer vil vi refundere dig med det samme.

Skatter & Afgifter:

1. Importafgifter, skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger.Disse afgifter er købers ansvar.

2. Skal du tjekke med dit lands toldmyndigheder office at afgøre, hvad disse ekstra omkostninger, der vil være før til at byde/købe.Hvis du ikke er villig til at betale for det, skal du ikke gøre for.

Feedback:

1. Lad ikke Negative feedback, uden at spørge os om hjælp.Bedes du kontakte os først, hvis du har enhver problem.Vi bestræber os på at svare på alle henvendelser så hurtigt som muligt.

2.På grund af den internationale skibsfart, Den post kan blive beskadiget af nogle uforudsigelige faktorer, herunder vejr, trafik osv.Oplys os venligst og vi vil løse det.

3. Hvis du er utilfreds med dit køb, på nogen måde , kontakt os først, inden de forlader feedback.Vi arbejder altid ud i problemer til vores købere fuld tilfredshed.Tro os ,alle problemer kan løses via kommunikation.Og vi plejer vores kunder ,vi elsker glade kunder .hvis du har nogen tvivl eller spørgsmål, med den ordre ,bedes du faldt velkommen til at kontakte os ,vi er her for at hjælpe dig!

Kontakt os:

Vi bekymrer os om vores værdsatte købere,hvis du har nogen spørgsmål,forsøger vi vores bedste for at besvare din besked hurtigst muligt,men på grund af høj mængde af daglige indgående besked og tidszone forskel,kan vi ikke være i stand til at besvare din besked med det samme.Tillad 24 timer for os at følge.

Tags: notebook-etui, laptop taske, cristal laptop case macbook, etui til telefonen dexp m, vx15, portafolio værdiboks til bærbar 17, sag notebook 17, bærbar 14 tpu sleeve taske, tynd sag macbook 13, portabale laptop sleeve.

 • Pakke: Ja
 • Stil: Casual
 • Mærke: LISEN
 • Materiale: Lærred
 • Type: Laptop Sleeve
 • Mønster Type: Andre
 • Køn: Unisex
 • Gældende Modeller: 10"-17"
 • Lukning Type: lynlås
 • Model-Nummer: -
Yderligere oplysninger