Ble Taske, Rygsæk Barsel Baby Care Ble Skiftende Taske er Ideelt for Mor og Far har Stor Kapacitet og Stilfulde Arrangør Bærer Land
kr80.58

Ble Taske, Rygsæk Barsel Baby Care Ble Skiftende Taske er Ideelt for Mor og Far har Stor Kapacitet og Stilfulde Arrangør Bærer Land

0 Anmeldelser | Skriv en anmeldelse
  • Status:På lager
  • Produktkode:w256

【beskrivelse】

►Materiale: vandtæt stof Oxford klud, fugt-bevis, og slidstærke, lette og praktiske. ►Rengøring metode: støtte vand vask uden deformation. ►Brug: Kan udføres på bagsiden, der er udstyret med lang skulderstrop, justerbar skulderstrop, aftagelig krog. ►Bedste baby brusebad gave!Denne klapvogn taske er den perfekte baby gave til en ny mor

【STÆRK KVALITET】

1.Denne Baby Ble Taske er lavet af robust vandtæt stof og har en stilfuld udseende, der ikke så let falder ud eller bliver deform. 2.Kapaciteten er stor, men ikke oppustet, og farve-matching er trendy, men ikke har lyst til.

【SPARE PLADS】

Ble Taske er velegnet til små rum, kan du gemme alt det, uden at optage for meget plads, og du kan folde det og gemme det, når du ikke har brug for det.

【ANSØGNING】

1.Ble Taske er udstyret med en lang skulderrem, der kan gennemføres direkte på bagsiden eller i hånden. 2.Multifunktionelle videnskabelige partition, let at tage, rene og velholdte. 3.Ble Taske kan rumme papir håndklæder, sutteflasker, bleer og andre elementer.

【Specifikationer】

Størrelse: 23x22x10cm Vask: håndvask Materiale:vandtæt stof og metal lynlåse, med aftagelige kroge.

【Pakke】

1 x Baby Ble Taske

【Tips】

1.På grund af forskellig belysning og skærm indstillinger, den farve varen kan være lidt forskellige fra det billede. 2.På grund af forskellige manuelle målemetoder, bedes du give en lille forskel i størrelsen.

Tags: boks til kid, fjern boksen ble, max søde piger, max ble ble, storage box naruto, ble-bin, bjørn container, ble opbevaring papkasser, baby papirkurven, toy box.

  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Type: Opbevaringskasser & Bakker
  • Bruger: taske
  • Mærke: Atongham
Yderligere oplysninger