50g/0,001 g Høj Præcision Mini Digital Smykker Skala Bærbare Elektroniske Milligram Skala Balance Weighter Digital Skala
kr278.60 kr172.70

50g/0,001 g Høj Præcision Mini Digital Smykker Skala Bærbare Elektroniske Milligram Skala Balance Weighter Digital Skala

1 Anmeldelser | Skriv en anmeldelse
  • Status:På lager
  • Produktkode:w2478

50g/0,001 g Høj Præcision Mini Digital Smykker Skala Bærbare Elektroniske Milligram Skala Balance Weighter

Feature: 1. Høj præcision, der kan måle op til 50g med en 0.001 g nøjagtighed opløsning.

2. Kan bruges til at måle vægten af medicin, smykker, mønter osv.

3. LED high-definition skærm, uanset om det er dag eller nat, kan man tydeligt læse.

4. Kompakt størrelse, letvægts og udsøgte, kan du sætte den i din lomme.

5. Med de funktioner, tara -, tælle, enhed omstilling og på off-knappen.

6. Lavet af høj kvalitet ABS og rustfrit stål materiale, som er svært at falme eller blive deformeret.

7. Du kan installere to AAA-batterier(noy i prisen), energibesparelser, miljøbeskyttelse og holdbarhed, lang standby tid.

Specifikation: Betingelse: 100% Helt Nye

Konto Type: Smykker Skala

Materiale: ABS + Rustfrit Stål

Farve: Som vist på billedet

Størrelse: Ca.14.5x7.7x5cm/5.7x3x2in

Vægt: Ca.383g/13.5 oz

Batteri: 2 x AAA batteri(Ikke inkluderet)

Tast Beskrivelse:

ON/OFF: ON/OFF tast

PC ' er: Optælling nøgle

TARA: Tara key

TILSTAND: Enhed konvertering nøgle

1. Drej på knappen power ON / OFF, og vente der i tre sekunder for at vise, 0 0.0 eller 0.00 eller 0.000.

2. Placer den ønskede størrelse på vejepladen og læs værdi, når værdien er stabil.

3. Tryk på den enhed konvertering-tasten for at ændre vejeenhed.

4. Tryk på power-knappen for at slukke for computeren, når den er tændt.

Enhed konvertering-tasten (MODE): Tryk på denne tast for at vælge den vægt enhed, du har brug for, der er en bred vifte af enheder for konvertering.

1ct / karat = 0.19997 g 1 ounce / ounce = 28.3495 g

1dwt = 1.5552 g 1ozt / troy ounce = 31.1034 g

1gn / korn = 0.0648 g 1tl = 37.4999 g

Tara / skræl (TARA):

1. Tænd maskinen til 0.

2. Sted fradrag vægt på vejepladen.

3. Tryk på tara-tasten (TARA-nøgle eller T-tasten) for at vise 0.0 eller på 0,00, hvilket indikerer, at vægten er blevet fratrukket.

4. Derefter sætte det element, der skal vejes, og læser på dette tidspunkt er netto vægt af varen.

Kalibrering: Kalibrering skal have tilsvarende vægt

Calibration mode:

1. I lukning, mode, hold ned på [TARA] eller [T] - tasten nede og derefter trykke længe på [ON / OFF] - tasten for at starte op i 2 sekunder for at indtaste den interne kode test tilstand, og tryk derefter på [FUNKTION] eller [ENHED] 【M】 knappen for at komme ind calibration-funktionsmåde. "CAL" vises

2. I vejer tilstand, lange tryk på 【TILSTAND】 eller 【ENHED】 eller 【M】 knappen for at komme ind calibration-måde, på dette tidspunkt, vises der "CAL"

Kalibrering:

Efter indtastning af kalibreringsfunktion og vise "CAL" i en af de to ovennævnte tilstande, skal du trykke på [MODE] eller [ENHED] eller [M] tasten igen, ordet "CAL" vil blive vist, og den vil blinke et par gange og vise kalibrering vægt.Læg vægten af tilsvarende vægt på vejepladen, stabilisere det for 3 ~ 4 sekunder, og derefter fuldføre vægt kalibrering.Efter visning af "PASS", skal du trykke på [ON / OFF] - tasten for at lukke og afslutte kalibreringen.

Kalibrering af elektronisk måleske:

Calibration mode:

I lukning-tilstand, tryk på TARA-knappen for at tænde for strømmen, og derefter omgående at løslade de to andre knapper (MODUS / HOLD-knappen) efter frigivelse.Når en streng af tal vises.Så lad gå.Tryk på MODE-knappen én gang.

1. Tage 300g / 0,1 g som et eksempel (kræver sekundær korrektion) og derefter vise 150g tegn.Derefter sat på en 150g vægt.Vent til nummer for at vise 300g.Derefter sat på 300g vægt.Når skærmen viser PASS, lange tryk på TARA-tasten for at lukke ned, og så tager de på i vægt.Tænd for maskinen og sætte på i vægt, ind nøjagtigheden af kalibreringen skala.

2. Tag 500 g / 0,1 g som et eksempel (kræver sekundær korrektion) og derefter vise 200g tegn.Derefter sat på en 200g vægt.Antallet vil derefter vise 500g.Derefter sat på 500g vægt, når skærmen viser PASS, lange tryk på TARA-tasten for at lukke ned, og tag vægt.Tænd for maskinen og sætte på i vægt, ind nøjagtigheden af kalibreringen skala.

Optælling Funktion (Begrænset til nogle produkter kun):

I normal vejning af staten, skal du placere et vist antal af prøver (systemet presets 25, 50, 75, 100 prøve numre til udvælgelse) på vejepladen, hold "PC ' er" - tasten uden at lade gå, 2 sekunder Efter, at den uret, viser displayet antallet af prøver, og slip derefter "PC ' er" - tasten, tryk på "MODE" - tasten (eller "M", "ENHEDER" - tasten) for at skifte antallet af forskellige prøver, efter valg, tryk på "PC ' er" - tasten for at bekræfte prøve Den mængde, der er indgået tælle staten, hvis du har brug for at ændre prøven mængde, kan du nulstille det i henhold til ovenstående trin, tryk på "MODE" - tasten (eller "M", "ENHEDER" - tasten) i at tælle tilstand, vil systemet afslut tælle tilstand , at vende Tilbage til normal vejning status og display vægt værdi.

Pakkeliste: 1 x Smykker Skala 1 x 50g Vægt 1 x måleske 1 x Tweezer 1 x Betjeningsvejledning

Bemærk: 1. Den maksimale vægt af dette produkt bør ikke overstige dens maksimale rækkevidde + 2%. 2. Overbelastning vil forårsage permanent beskadigelse af produktet. 3. Produktet må ikke udsættes for ekstremt kolde eller meget varme miljøer.Produktet kan fungere godt i normale miljøer.Lad produktet til at tilpasse sig et nyt miljø for mindst en time før brug. 4. Før brug tur på vægten og vejer det flere gange for at varme op til de interne komponenter i den skala, som vil gøre det vejer mere præcis. 5. Placere produktet i et rent miljø.Støv, fugt, vibrationer, luftstrøm, eller elektromagnetisk interferens vil have en negativ indvirkning på stabilitet og nøjagtighed af produktet. 6. Det bør håndteres forsigtigt, og de elementer, der skal placeres forsigtigt på vejepladen, når der vejer for at undgå unøjagtige vejning eller skader på de indre dele af skalaen. 7. Da produktet er et høj-præcision produkt, være meget forsigtig, når du bruger det for at undgå rystelser, slag eller fald. 8. Brug en stabil og vindstille overflade.

Tags: elektron-skala, alpha-tv, specielle smykker skalaer, el køkkenvægt, balance de, jewerly skala, balance præcis, 15 kg køkkenvægt, skala n tog, digital milligram skala.

  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Mærke: VBESTLIFE
  • Certificering: INGEN
  • Type: Andre
Yderligere oplysninger