Hule Tre-Lags Sanda Boxing Boksesæk Tilbehør Hængende Hule Sandbag Taekwondo Tumbler Hjem Trænings-Og Voksne Børn
kr154.47 kr95.78

Hule Tre-Lags Sanda Boxing Boksesæk Tilbehør Hængende Hule Sandbag Taekwondo Tumbler Hjem Trænings-Og Voksne Børn

0 Anmeldelser | Skriv en anmeldelse
  • Status:På lager
  • Produktkode:w2131

➤Funktioner:

*1. Den sandbag er tom, som kan sætte ting som rag, så støv, sand, bønner i det.Efter polstret, den sandbag kan absorbere stød for at reducere virkningerne og beskytte dine knogler.

*2. God kvalitet lærred klud materiale, der er slidstærkt og holdbart til mange års brug, med PU-plaster på midten, som er slank nok til at beskytte din hånd fra slid.

*3. Syningerne er solide og delikat, du behøver ikke at bekymre dig, det ville split eller slitage.Metal spænder kan godt tilslutte sandbag og metal kæde.

*4. Lynlås sæl, bekvemt og sikkert.Metal kæde er robuste og tunge, du kan hænge det på væggen eller anden hård genstand.

*5. Perfekt til udvikling af hånd og fod, teknik og opbygning af flot krop.

➤Specifikation:

1. Materiale: Canvas+PU læder + elastisk svamp

(60cm uden PU læder materiale)

2. Valg(Højde): 0,6 m, 0,8 m, 1m,

3. Diameter: Ca. 0,6 m-34cm; 0,8 m-38cm, 1m-46cm,

4 .Farve: Rød

➤Trin til brug:

Trin 1: vælg korrekt fyldstof, korn (hvede, ris, majs, hirse, majs kerner, sojabønner, grønne bønner, osv.) og passende blød tilbehør (hvedeklid, savsmuld, klude strimler, gammelt tøj, gamle sengetøj, skar kluden strimler i små stykker så meget som muligt.Let at udfylde).

Trin 2: Tag ud i det hule sand forhud at være fyldt, og åbn det øverste lynlås.Læg tilbehøret i det røde lærred del i bunden!Forslag (pakning ét lag på et tidspunkt, og ikke sætte dem alle i tilfælde af sandsække er ikke rigtige) tryk ikke ned for at gøre den sand emballage glat og fuld!

Trin 3: den midterste sort pu læder del: find et robust plast pose (en pose mindre end sandbag direkte) til at holde nogle sand (vægten er ca 5-10 kg i forhold til længden af den sandbag) eller den samme vægt af korn og kerner.Det er bedst at tage båndet og vind det ned for at undgå sand lækage!Sætte sand inde i sandet bag (sand og er omgivet af hjælpematerialer, såsom klude og savsmuld) og tryk fast på de omkringliggende tilbehør til compact det!

Trin 4: øverste røde lærred og lynlås tætning filler (hvedeklid, savsmuld brudt peanut shell savsmuld rag strip gamle tøj brudt sengetøj) og så videre!Følg trin-for-trin metode til at udfylde, at udfylde et lag for lag, sammenpresning, påfyldning fuld!Dette vil gøre det uden fyldigere!

Trin 5: tryk på den øverste tætning for at undgå at trække lynlåsen!Forseglet og godt!

➤Pakke Inkluderet:

1 * Tomme Sandbag

1 * Metal Kæde

1 * Krog

1 * Karabinhage

➤Bemærk:

1. Alle de billeder, der har været professionelt rettet, men på grund af de forskellige omgivende lys og forskellige skærm indstillinger, der kan være nogle afvigelser i de billeder og elementer, du kan se, forstå venligst, at.

2. De data, der er målt manuelt, kan der være en vis afvigelse, men det påvirker ikke brugen.

Tags: aqua boksesæk anmeldelse, kampene boxe, taske punch, sko taekwondo, logo sko, lange sandsække, nike power taske, crossfit sandbag, uppercut boksesæk, maskiner boksning.

  • Type: Sandbag Kategori
  • Model-Nummer: YL200535
  • Alder: Andre
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
Yderligere oplysninger