Peacock Form Spiselige Wafer Papir Til Cupcake Dekoration,bryllupsfest Cupcake Dekoration, Cupcake Topper,Bageforme værktøjer
kr43.36

Peacock Form Spiselige Wafer Papir Til Cupcake Dekoration,bryllupsfest Cupcake Dekoration, Cupcake Topper,Bageforme værktøjer

3 Anmeldelser | Skriv en anmeldelse
  • Status:På lager
  • Produktkode:w20243

1.Hvis din bekræftelse tid kommer, har du stadig ikke modtager de varer, bedes du kontakte os, vil vi udvide leveringsdato første gang.

2.Hvis du efter 60 dage ( Brasilien 90 dage ), har du stadig ikke modtager de varer, bedes du kontakte os, vil vi refundere.

3.Vær venlig ikke at gøre tvister inden for 60days (Brasilien 90 dage), dette er uvelkommen.Vi accepterer ikke alle tvister, for ingen tracking nummer.

4.På grund af vores mest af produktet er bryllup/party produkter , leveringsdato er meget vigtigt for alle, så du bedes venligst bekræfte din bryllup/fest / dato omhyggeligt, hvis du ikke har mere tid, ville vi gerne rådgive dig vælge hurtig, i stedet for kina post , du kan modtage pakken inden for 5-10 dage, hvis du vælger hurtig, vil vi vælge en billigere hurtig for dig.

Når du gøre for,det betyder, at du er enig med de ovenstående instruktioner.

Peacock Form Spiselige Wafer Papir Til Cupcake Dekoration,bryllupsfest Cupcake Dekoration, Cupcake Topper,Bageforme værktøjer

6 & James" kan ændres til de oplysninger, du har brug for, så lad os vide det, når du placerer en ordre, eller det billede, uden ord, vil blive sendt.

Bemærk:Alle produkter er ren manuel skæring, kan resultere i, at produkt-kanten har fejl,men det påvirker ikke brugen af produktet,

du kan være forvisset køb!Materiale: Wafer & Fødevarer Farve Størrelse: 11x5.5cm Pakning: 20 pc /bag Disse cirkel har været udskåret, så du kan bruge dem direkte, når du modtager dem

Opbevaring: Tørt,Køligt,Tætning (IKKE i køleskab)

Det er en perfekt idé til fødselsdag kage med nemme metoder

Bemærk: på Grund af forskellen mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.Vi garanterer stil er den samme som vist på billederne.Tak!

Wafer papir er et spiseligt papir, normalt lavet af ris eller kartoffel mel.Den er tilgængelig på Kage Kunst, i 8 ½ "x 11" hvide lagner.Dette papir har ingen reel smag, og hvis du placere et lille stykke af det på din tunge, vil det smager som og opløse den måde et Fællesskab wafer ville .

Die-cut design.Brug wafer papir for at skabe en elegant udskæring design, der kan bruges til at skabe et gitter effekt på en del af kagen.Opret fantastiske paper cut-out dekorationer til at dække kagen med fondant ved hjælp wafer papir

.

Den spiselige papir er verdens mest populære produkt, som alle bruges til, og nyde det, så hvad vil du gøre?

Billedet er trykt med spiselige blæk på en frosting ark/wafer papir.

Den spiselige ark og blæk er alle FDA-godkendt, kosher og allergen fri.

Fordi billeder er trykt med spiselige blæk på frosting/wafer plader, farver kan variere en smule fra, hvad du ser på din computer skærm.

Denne liste er for en spiseligt kage topper.Det er meget let at bruge.Simpelthen peel glasur/wafer-ark fra den opbakning og lægge det på en frisk matteret kage .

Holdbarhed af frosting ark er omkring 12 måneder, så længe det opbevares i den forseglede pose ved stuetemperatur, ud af enhver direkte lys.

Frosting ark er FDA godkendt, kosher og allergen fri.

Sådan skal du bruge:

1.Før du bruger slids bag den film, de vil udskrive på billedet er beklædt med creme lag kage, forskellige former for creme er anvendt.

2. Film på grund af en glat slids våd, kan placeres i fryseren i 30-60 sekunder, for at yndefuldt fjerne film.

3. Med fingrene (tørre)tryk for at ændre størrelsen på billedet, for at eliminere muligheden for at opløfte og bobler.Sted måske ikke være i stand til at samle op eller flyt billede, det billede, der efterhånden smeltede sammen med mellemstore creme.

Bemærk:

1.Hvert element er forseglet for optimal friskhed.Må ikke opbevares i køleskab.

2. Eventuel fugt bør undgås krystal-wafer-papir.Ikke sætte direkte på wafer skiver af frisk fløde eller smør.

3. Wafer papir er noget skørt.Meget små stykker, der kan bryde ud i transit.Dette anses for normal.

Tags: almindelig spiseligt papir, papir wafer, russisk tulip glasur dysesæt, spiselige drysser små, bella drøm kage, sk spiseligt bladguld, plastik blomst fondant kage udsmykning værktøjer, påfugl fjer, granit bageforme, papir overførsel kage.

  • Kage Værktøjer Type: Wafer Papir
  • Seksuelt Suggestive: No
  • Funktion: Øko-Venligt
  • Model-Nummer: kage dekoration
  • Materiale: Papir
  • Sjofelt Billede: No
  • Type: Kage Værktøjer
  • Certificering: SGS
Yderligere oplysninger