4 STK Multifunktionelle Maling Rulle, Pensel Sæt malerulle Børste Maleri Håndtere Værktøj, Husholdnings-Brug Væggen Børster
kr69.48 kr62.53

4 STK Multifunktionelle Maling Rulle, Pensel Sæt malerulle Børste Maleri Håndtere Værktøj, Husholdnings-Brug Væggen Børster

0 Anmeldelser | Skriv en anmeldelse
  • Status:På lager
  • Produktkode:w1976

Pakke Inkluderet:

1 sæt x malerulle (4/6/8/9 tommer)

Funktioner:

PROFESSIONEL KVALITET: Denne maling skuffe sæt er af høj kvalitet, der er beregnet til at være langtidsholdbare og nemme at rengøre.Enestående evne til at få jobbet gjort hurtigt med en overlegen finish.

TYKKE FILAMENTER OG LUR: De syntetiske filamenter i paint brush er designet til at holde mere maling til at spare dig tid og giver dig den finish du er på udkig efter.De nationale Handlingsplaner for maling ruller, er 1/2 tomme tyk, perfekt til at male huset.

En OVERKOMMELIG pris: spild ikke dine penge på maling bakker, der vil vare du en time.Denne høje kvalitet sæt er perfektionist og penge opsparere.Den værdi, du får i denne Maling Skuffe sæt er utrolig til prisen.

ALLE KAN BRUGE: Det betyder ikke noget om du er professionel eller nybegynder, vil den malerulle, bakke, nationale handlingsplaner, og børster er fantastisk til enhver bruger.

Specifikationer:

Børste Materiale: Fiber

Mønster: Stribe

Størrelse: 4 tommer, 6 tommer, 8 tommer, 9 tommer

Bemærk:

1.På grund af forskellen mellem de forskellige skærme,kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.Vi garanterer stil er den samme som vist på billederne.

2.På grund af den manuelle måling og forskellige målemetoder, tillad 1-3cm afvigelse.Tak!

/ Om service / On - Time Levering til dig Fuld refusion, hvis produktet ikke er modtaget i garanteret leveringstid Længere Beskyttelse 15 dag mere beskyttelse efter for færdiggørelse, Returnerer Ekstra Returnere enhver vare,er det kun dem, der er i perfekt stand Garanteret Kvalitet Garanteret Kvalitet eller Fuld tilbagebetaling

Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse ethvert problem og give dig den bedste kundeservice.

Tags: rulle håndtag af metal, rustfrit stål professionel kniv og slibesten værktøj, premium rulle håndtag, roller børste sæt, malerulle, pensel, malerulle, indretning roller, dekorativ maling rulle, pensel sæt, frp roller, design malerulle.

  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Raw Material: FIBER
  • Certificering: INGEN
Yderligere oplysninger