DIY Følte juletræ Nye År Dør Væggen Hængende Ornamenter Kunstig Træ Kids Legetøj juledekoration Til Hjemmet Party
kr42.80 kr29.96

DIY Følte juletræ Nye År Dør Væggen Hængende Ornamenter Kunstig Træ Kids Legetøj juledekoration Til Hjemmet Party

0 Anmeldelser | Skriv en anmeldelse
  • Status:På lager
  • Produktkode:w1954

Bullet Punkter:

1、DIY Følte juletræ: Opgraderet multi-lag 3D DIY følte juletræ + 32 forskellige dekorationer; dekorationer omfatter snefnug, julemand, rensdyr, Jule strømper, snemand, slik og klokker.

2、Premium Materiale: Interessant juletræer og dejlig pynt er lavet af høj-kvalitet filt, og det er miljøvenlig, er egnet for børn at spille.

3、Perfekte Gave: Dette arrangement er perfekt til hånd-øje koordination, finmotorik og farve anerkendelse, og juletræet sæt er den perfekte Julegave til børn.

4、Langvarig: Foldbar emballage til juletræ gave til børn.Du kan bruge jern til at undgå rynker og gøre træet perfekt.Høj kvalitet filt er varige, og du kan fortsætte med at bruge dem i mange år.

5、Bred Anvendelse: kan Du DIY dette juletræ med dit barn og nyde det sjove af ferie.

Funktion:

1.Børn juletræ: egnet til børn over 3 år.At give børnene mulighed for at DIY deres egen Xmas tree.En tendens til Julegave.Udsmykning hjem ved at hænge på væggen, døren, pejs og så videre.

2.Mini juletræ: størrelse perfekt til børn, til DIY.Diverse af pynt til kids choice.At gøre dejlige baby mere kreative.Mere end et hjem dekoration, det er også en uddannelse legetøj for børn, farve, anerkendelse og kreativitet.

3.DIY Følte juletræ Indstiller: lavet af blød og hyggelig let mærkes.Nem at bære og DIY.Der er 33 forskellige stykker selvklæbende ornamenter, som Santa Claus, sne mand, snefnug og klokker til filt træ.Perfekt til julefrokost dekorationer.

4.Søde Jule hjem dekoration: special design af 5 stykker patchwork filt gøre fyrretræ attraktive.Kunstige juletræ på væggen.

5.Noter: da træet er foldet på den pakke, der vil rynke på den yndig Xmas tree.Vær venlig ikke at bekymre dig, et strygejern vil gøre træet perfekt igen.

Specifikationer:

Navn: Følte Juletræ

Udvidet størrelse: ca 98*70cm/38.58*27.56 i

Vægt: ca 255g

Packing Liste:

Følte DIY juletræ *1 sæt

Tags: vroom vægdekoration, peber shaker, plys, arbon jul følte, artipisal juletræ, drrsses børn, christma træ, Jul Pine, solar juletræ ornament, falske træ.

  • Model-Nummer: JJ195295/JJ193752
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
Yderligere oplysninger