CYOMI Fjerde generation opgradere materiale silikone boksere Gennemtrængelige skeden Efterligne kvinder real fisse for Transvestit drag queen
kr2 233.23 kr781.63

CYOMI Fjerde generation opgradere materiale silikone boksere Gennemtrængelige skeden Efterligne kvinder real fisse for Transvestit drag queen

0 Anmeldelser | Skriv en anmeldelse
 • Status:På lager
 • Produktkode:w1702

CYOMI Fjerde generation opgradere materiale silikone boksere Gennemtrængelige skeden Efterligne kvinder real fisse for Transvestit drag queen

Produkt beskrivelse:

-Elastisk lukning

-Elastisk Materiale: Fremstillet af medicinsk silikone, ikke-allergisk, hud-venlig, lugtfri, blød og med naturtro touch, vaskbar og med naturlige hudfarver.

-Velegnet til: mænd, som ønsker at være kvinde, som transvestit, transseksuel, transvestit, kostume-afspiller, drag queen eller bare for sjov.

-Fleksible Størrelser: Denne elastisk silikone trusser er fleksibel.Taljen kan strækkes 20 cm, uden nogen som helst skade på materialet.

-Body Form: Bidrage til at gøre din taljen slankere og hæve dine balder, skifter du til en sexet kvinde.

-4G opgraderet funktion: Materialet er elastisk nok til at passe forskellige krop og skjule fedt.Hip balder, krumning er mere afrundede, og de føler, er tykkere

-Farve: 1. Elfenben, Hvid, 2. Lys Beige, 3. Tan 4. Brun, er du velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker en anden farve.

-Egnet til taljen 60-90 cm, højde 155-180 cm, vægt 50-85 kg

Standard falske anus er ikke åben.Hvis du ønsker at åbne anus, lad os venligst besked /'/' Åbne Anus/'/' i din ordre.

Humaniseret: Ingen grund til at tage det ud for at tisse, da denne post vil komme med en penis tube.Du kan gøre en daglig ting, så behageligt som at være nøgen.Ingen returnering eller udskiftning vil blive accepteret efter betaling af ordren til anal åbning produkter.

Stil:

Grundlæggende: Kommer med en penis tube

Grundlæggende&VG: Kommer med en penis rør og vaginal rør til samleje.

Grundlæggende&VG&PH: Kommer med en penis rør og vaginal rør og offentlige hår

Hvis du ikke er sikker på hvilken størrelse som vil passe bedst, så send os en besked om din måling som følger:

1.Din skulder

2.Din Buste

3. Din Taljen

4.Din Hofte Omkreds

5.Dine Ben Omkreds

Vi vil anbefale en passende størrelse til dig efter du har modtaget ovenstående oplysninger fra dig.

(DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER VIL BLIVE BEHANDLET FULDSTÆNDIG FORTROLIGT)

Farve:

Vi har i alt 6 farve Numre, men generelt sælger 1-4 farve Numre, hvis du har brug for en mørkere farve, bedes du kontakte os.Ingen tilbagebetaling eller ombytning, vil blive accepteret for ordrer i farver 4-6.

Forsendelse Påmindelse:

1.Hurtig doesn ' /'t acceptere enhver adresse, der med P. O. Box.

2.Når du placerer en ordre, skal du sørge for, at de personlige oplysninger, du forlod os, er helt korrekt, især adresse og mobiltelefon-nummer, for at sikre, at told-og kurerer kan nå dig.

3. Hvis modtageren er russisk, bedes du forlade dit fulde navn.Andre købere, kan du efterlade en ikke-single-brev navn, ikke en forkortelse.

4.Det er køber/s ansvar og forpligtelser til at betale for import told og skat til din lokale skikke.Så når din ordre ankommer til din told,bedes du aktivt samarbejde med den lokale told-til at betale skat.

5.Sørg for at din ordre-adresse er korrekt,og IKKE tillade, at rederiet som DHL /UPS til at forlade din pakke på din dør på nogen omstændigheder.Dette vil medføre, at pakker går tabt.

Fastholde :

1.Der er ingen levetid for produktet, og det hele afhænger af brugeren/s vedligeholdelse.Tør og vedligeholde med talkum før og efter brug for at forlænge produktets levetid.

2.Produkter, der bør holdes væk fra sollys, skarpe genstande og andre kemikalier.

3.Dette produkt er let at farve, skal du ikke bruge vaskemaskine til at vaske må ikke blandes med andre tøj til vask.

4.Vedligeholdelse med en blid vand, tør den af.

BEMÆRK:

1.Epacket er Relativt langsom, og dette er normalt.Så vi foreslår, at du vælger DHL eller EMS.Hvis du ikke modtager produktet inden for 30 dage efter, at leverance, skal du kontakte kundeservice for at få hjælp i tide, i stedet for straks at hæve tvister kan vi løse de fleste problemer for dig.Tak for dit køb og samarbejde.

2. Nogle tilpassede produkter skal 3-7 arbejdsdage for manuel produktion forberedelse.Afvigelsen af processen produkter er normalt indenfor 1-3 cm.Vær tålmodig.

3.Produkter kan returneres og erstattes uden at påvirke det andet salg.Du bedes returnere den oprindelige pakke intakt herunder gaver og KORT.Den personale vil give dig en hurtig restitution efter de varer, der er undersøgt.Farve 4-6 er en speciel ordre, som sælges ikke refunderes.Bukser-produkter, hvis anus er åben, kan heller ikke acceptere afkast og udskiftning.

4. Et budskab vil hurtigt blive besvaret indenfor arbejdsdage fra Kinesisk tid, Alle spørgsmål er velkomne.Mange tak!

Tags: fuld gennemtrængelige skeden, 7th generation, drag queen polstring diy, crossdress undertøj, Bryst Form, store bryster, træk outfit, transvestit silikone krop, drag queen outfit, silicium kvindelige fisse.

 • Sjofelt Billede: No
 • Stil 3: skeden for transvestit
 • En Udbredt Anvendelse: For transvestit, transseksuel, cosplay, drag queen eller bare for sjov
 • Model-Nummer: Silikone Trusser
 • Stil 4: fake fake pussy vagina
 • Seksuelt Suggestive: No
 • Mængde: 1 Stykke
 • Størrelse: Boxer Shorter
 • Style 1: Normal sex
 • Mærke: CYOMI
 • Vægt: 1800-2500g
 • Style 2: gennemtrængelige skeden
 • Stil 5: silikone boksere forstå
 • Materiale: 100% medicinsk silikone
Yderligere oplysninger