12V 24V justerbar hastighed DC børsteløs vand pumpe 10L/MIN store strøm af vand varmelegeme tryk cirkulationspumpe
kr185.17 kr114.83

12V 24V justerbar hastighed DC børsteløs vand pumpe 10L/MIN store strøm af vand varmelegeme tryk cirkulationspumpe

1 Anmeldelser | Skriv en anmeldelse
  • Status:På lager
  • Produktkode:w1563

Funktioner:

1. Bruges til kold start af biler motor under minus 35°С i vinter.

2. Frostvæsken af brændstof motoren er opvarmet ved en høj temperatur 100°С cyklus for varmeafledning, og for elektriske køretøjer og elektriske motorcykler, vandets kredsløb varmes op.

Funktioner:

1. Pålidelig ydelse: ingen vedligeholdelse, lille størrelse, høj effektivitet, lavt støjniveau, et lavt strømforbrug, stærke anti-indblanding evne, og en stabil drift. (Dette produkt er en magnetisk isolerede pumpe uden kulbørster.Forvandling af vand pumpen er udført af elektroniske komponenter, og er ikke påvirket af kulbørster.) Dette produkt har en fast stator, roterende rotor, og en enkel struktur.Når pumpen arbejder, vand og frostvæske er automatisk Smøring, ingen grund til at tilføje smøreolie, så pumpen ikke kræver vedligeholdelse.

2. Fremragende struktur: t han vand ind-og udløb af vand pumpen er fuldt ud i forbindelse med den motor rotor.Når vandet pumpen arbejder, vandet output og vand input af pumpen kan være afbalanceret.Når vandet pumpen arbejder, tabet af vand er lille, effektiviteten er høj, flow hovedet udsving er lille, er den ydelse, der er stabil, og motorens stator kredsløb del er helt isoleret fra rotoren, og det er vandtæt, og vandpumpen vandtæt niveau kan nå IP44

3. Sikkerhed og sundhed: miljøbeskyttelse og energibesparelse (fordi det er børsteløs og elektronisk styret forvandling, der er ingen gnist generation, no carbon børste støv, forurening, og vandet pumpe vedtager sikker DC strømforsyning, der er sikker og pålidelig, når det bruges).

4. Vandpumpe vedtager en unik konstruktion: der kan opfylde kundernes behov. (Bemærk: Dette produkt er ikke selvansugende funktion.Når den er i brug, installation position skal være lavere end den flydende niveau, så vandet eller frostvæske fylder pumpen hulrum først).

5. Dette produkt har en lang levetid: vandpumpe rotorakslen vedtager en højtydende keramiske aksel, som har høj præcision, god slidstyrke og lav friktion.Det kan arbejde uafbrudt i lang tid, og den teoretiske livet er mere end 20.000 timer.

6. Udgangspunktet metode af dette produkt er en komplet elektronisk kredsløb blød start, ingen betydning, når du starter, lavt strømforbrug, og kan blive startet og standset hyppigt, uden at det påvirker levetiden af produktet.

7. Den samlede shell er precision injection molded af høj styrke og høj-temperatur resistent engineering plast, som kan anvendes ved høje temperaturer i lang tid.

Specifikationer:

Størrelse: 110x70x120mm/4.3x2.8x4.7i

Shell materiale: PP

Outlet diameter: 16mm/20mm

Drive mode: børsteløs, magnetisk isolation

Arbejdsmetode: løbende

Brug medie: vand, frostvæske

Arbejdstemperatur: -40°C~100°С

Strømforbrug: 2.4-14.4 W

Flow: 10L/MIN

Nominel spænding: DC 12V DC 24V

Belastning strøm: DC 12V 0.2-1.2 A, DC 24V 0.1-0.6 EN

Statiske hoved: 2M

Støj: ≤40dB

Vandtæt rating: IP44

Levetid: mere end 20000 timer

Strømforsyning-tilstand: batteri, adapter, power modul

Brug sted: bil

Pakke Inkluderet:

1x Vand pumpe

Installation metode :

1. Tilslut den røde ledning til "+" (positiv) og den sorte ledning til "." (negative).

2. Kontrollér, om den netspænding, der er i overensstemmelse med kravene.

3. Vandpumpen skal være pålideligt fast på karosseriet.

Forholdsregler :

(1) Det er strengt forbudt for pumpen til at køre i tomgang i et miljø uden vand eller frostvæske.På lang sigt tomgang uden vand vil brænde pumpen.

(2) Den børsteløs DC-vand pumpe er en centrifugalpumpe, som ikke automatisk udledning til luft eller selv-prime.Det skal installeres under væskeniveau, før det kan bruges.

(3) Urenheder og partikler trænge ind i pumpen krop vil beskadige pumpen.Sørg for at vand eller frostvæske er ren.Man skal være særlig opmærksom, når du bruger det.Det anbefales at installere et filter enheden.Regelmæssig inspektion kan øge levetid af pumpen.

(4) pumpen skal køre under den angivne temperaturer (-40℃~ 100℃)

(5) Den børsteløs DC-vand pumpe kan ikke bruges sammen med overtryk.Brug venligst tilsvarende nominel spænding DC-strømforsyning til at drive vand pumpe.

(6) polaritet af kredsløbet skal ikke være omvendt (den røde tråd er "positive" og den sorte ledning er "negativ")!Også, før brug, skal du være opmærksom på, om DC-strømforsyning til vand pumpe overskrider den nominelle spænding for pumpen (ellers vil Det brænde pumpen), opmærksom på, at DC strømforsyning skal tilsluttes her!Sørg for at pumpen er fyldt med frostvæske at bruge!

/ Om /

On - Time Levering til dig Fuld refusion, hvis produktet ikke er modtaget i garanteret leveringstid

Længere Beskyttelse 15 dag mere beskyttelse efter for færdiggørelse

Returnerer Ekstra Returnere enhver vare,er det kun dem, der er i perfekt stand

Garanteret Kvalitet Garanteret Kvalitet eller Fuld tilbagebetaling

Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse ethvert problem og give dig den bedste kundeservice.

Tags: seaflo pumpe 12 v, 12v pumpe vand, varmepumpe, stempel pumpe, 2v dc vand pumpe, batteri gas pumpe, bar vand pumpe højt tryk, de agua, kompressor pcp, vand pumb 24v.

  • Brændstof: Andre
  • Certificering: INGEN
  • Magt: Hydraulisk
  • Struktur: Andre
  • Anvendelse: Kryogene
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
Yderligere oplysninger