10meters/masse 33ft 10mm PET Udvides Fletning Manchetter Flexo wire Kabel-Ærme DIY
kr61.23 kr45.91

10meters/masse 33ft 10mm PET Udvides Fletning Manchetter Flexo wire Kabel-Ærme DIY

4 Anmeldelser | Skriv en anmeldelse
  • Status:På lager
  • Produktkode:w1516

Alle foto tage af rigtige varer til os selv, men bemærk foto, der måske ikke afspejler den faktiske lys farve af elementerne.For pris, der er lavere end USD :7 , skibet ved China Post Almindelige Lille Pakke Plus ,ingen tracking oplysninger Ved normal tager 3-7 uger levere, skal du betale Mere tålmodighed til at vente !!!Tak for dit forstå!Du må ikke åbne tvist uden at spørge om hjælp!!!

10meters/masse 33ft 10mm PET Udvides Flettet Manchetter Flexo wire Kabel-Ærme

farve: sort / sort, blå / sort rød

længde: 10 meter

World Wide Fragt Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.Alle ordre vil blive shiped ud inden for kun 3 arbejdsdag.Vi er ikke ansvarlige for eventuelle told eller import skat.

Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.Betaling skal være foretaget inden for 3 dage efter bestilling.Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter transaktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.Hvis du ikke er tilfreds, eller varen er defekt, når du modtager din vare, har Du 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din konto.

Vi erhvervslivet i 2010, da der kun var 2 medlemmer i vores team, og kun levere vores telefoner at lave produkter til et par kunder !Nu har vi blev en professionel leverandør, så vi håber at kunne give vores produkt til, at flere og flere købere !Tak for at give os mulighed for at servicere dig, vil vi gøre vores bedste for dig !

Glem ikke at efterlade os en "5 STJERNER" positiv feedback efter at de har modtaget pakken,vil Vi gøre det samme for dig.Hvis du møder ethvert problem, Du ikke efterladt nogen negativ eller neutral feedback uden at bede om hjælp.vi er her for dig, for ethvert spørgsmål, ethvert problem, bare send mig en besked!!!

Tags: pet sleev, glas wire ærme, kanal rør, kabel-slangeskind, dog masse, pet flettet, kisten dans toy, flyve gear, amperemeter kit, cabo extensor ærmer.

  • Temperatur: -60 grader til +125 grader
  • Materiale: Polyethylenterephthalat
  • Type: Flettet Manchetter
  • farve: Sort & blå & sort rød
  • Længde: 10 meter
  • Model-Nummer: PTE 10mm
Yderligere oplysninger