Match-Up-Gratis fragt farverige stribe rød sort gul nye mænd farverige kæmmet bomuld sokker 255
kr30.40 kr21.28

Match-Up-Gratis fragt farverige stribe rød sort gul nye mænd farverige kæmmet bomuld sokker 255

1 Anmeldelser | Skriv en anmeldelse
 • Status:På lager
 • Produktkode:w1496

FUGT KONTROL - Match-Up Sokker eksklusive bomuld sokker er garanteret til at holde fødderne friske og tørre.Disse kjole sokker er super komfortable, meget åndbar og er awesome sokker til fyre.

MAXIMUIM HOLDBARHED – Disse herre sokker er professionelt fremstillet med den perfekte formulering, der er lavet med 80% Kæmmet bomuld, 17% Nylon og 3% Spandex til at holde elasticitet og blødhed i den voksne farverige sokker til lang tids brug.

MEGET FIN – Match-Up design sokker til mænd er fantastiske, moderne og funky casual sokker.Bred vifte af farverige sokker til at matche op med alle dine favorit tøj.Det sjove sokker til mænd, der er komfortabel nok til hver dag og samtidig fastholde billedet af smarte sokker.Match-Up kjole sokker til mænd er meget stilfuldt og farverigt på samme tid.

Maskinvaskes - For en endelig langvarige resultat vaske farvede sokker med lignende farver og tørretumbles medium, mønstrede sokker kræver Praktisk og nem pleje.

da Materiale :80%Kæmmet Bomuld,17%Nylon,3%Spandex Størrelse: One-size-passer til alle OS: 7.5-12

EU: 40-45

Om Betaling

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

Om Forsendelse

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser .Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse, inden 60 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

Retur & Refusion

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra www.russianbluelinks.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

Om Garanti

1. 12 måneder Producentens begrænsede Garanti for defekte varer (undtagen varer beskadiget og/eller misbruges efter modtagelsen).Tilbehør leveres med en 3-måneders garanti.

2. Defekte varer SKAL rapporteres og returneres inden for garantiperioden (og i den originale emballage, hvis det er muligt).Du skal fortælle os, hvad fejlen er og give os dit ordrenummer.VI MÅ IKKE REPARERE ELLER ERSTATTE VARER MED UDLØBET GARANTI.

Du accepterer, at alle de ovennævnte politikker efter bestilling på www.russianbluelinks.dk!

Om Feedback

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

Match U og Mig Op!

Tags: store, gule sokker, bælter mænd gul, badetøj mand, sokker øjne gul, brugerdefineret sok, clasic, sokker mænd business-gul, gradient shirt mænd gul, classic-sok, pels jakke gul.

 • Materiale: Bomuld
 • Model-Nummer: Tilpas stil
 • Funktion: Anti-Bakteriel,Åndbar,Varm
 • høj: Besætning
 • Sok Type: Casual
 • Køn: MÆND
 • Aldersgruppe: Voksne
 • farve: Farverige
 • Element Type: Sok
 • Mærke: Match-Up
 • Tykkelse: STANDARD
 • Seksuelt Suggestive: No
 • oprindelsessted: Ningbo, Kina (Hovedlandet)
 • Sjofelt Billede: No
 • Navnet: man sokker, mænd sok,bomuld sok
Yderligere oplysninger