Hærdet glas til Samsung A50 screen protector til Samsung Galaxy A505 glas film
kr20.41

Hærdet glas til Samsung A50 screen protector til Samsung Galaxy A505 glas film

2 Anmeldelser | Skriv en anmeldelse
  • Status:På lager
  • Produktkode:w130422

Høj kvalitet og billig 3D-beskyttende glas til Samsung Galaxy A50 med fuld laminering og afrundede kanter. Det klæber til hele overfladen (ikke kun hjørnerne), og som dækker hele skærmen. Hærdet Glas har en god olieholdig belægning, der ikke efterlader fingeraftryk.

Hvorfor gør vi anbefaler 3D-Beskyttende Glas til Samsung Galaxy A50 A505 Model Hærdet Glas?

Denne producent har den bedste pris-ydelses-forhold på markedet. For en lille mængde af penge, kan du købe et beskyttende glas lavet af høj kvalitet materiale, med en god silikone base og en olieholdig belægning. Hvordan har du formår at opnå en så lav pris? Tilbehøret er pakket ind i den enkleste boks og indeholder kun de mest nødvendige ting for installation. Ingen metal kasser eller farvede brochurer, du betaler kun for produktet. 3D-Glas Konstruktion for Galaxy A50

Modulet er lavet af multi-lag Hærdet Glas med en tykkelse på 0.26 millimeter. Det ligger fast på grund af en tynd silikone lag påføres over hele området. I modsætning til lim på billige analoger, betyder det ikke efterlade spor på skærmen, efter fjernelse. Der er en anti-glare-filter og en olieholdig belægning, der forhindrer forekomsten af fingeraftryk på skærmen. Og finger glider godt på det. Sådan lim Galaxy A505 3D-glas?

Перед установкой обязательно очистите поверхность от жира и пыли с помощью влажной салфетки из комплекта и протрите насухо. Снимите аксессуар с пластиковой подложки и ровно приложите к экрану. С усилием протрите и ожидайте в течении нескольких минут.

Tags: samaung galaxy a50, samung galaxy a50, pad galaxy a50, huawei skærm touch, samsung galaxy a50 64 gb, a01 galaxy, a50 glas, a50 samsung skærm, cel samsung galaxy a50, a70.

  • Type: Foran Film
  • Compatible Samsung Galaxy model: A50 A505
  • Funktioner: Hærdet glas
  • Kompatible Mærker: Samsung
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
Yderligere oplysninger