5 Stykke/masse AMOLED-LCD-Skærm Til Motorola Moto C Plus XT1723 LCD-Skærm Touch screen Digitizer Assembly For MOTO C Plus LCD -
kr612.77 kr484.12

5 Stykke/masse AMOLED-LCD-Skærm Til Motorola Moto C Plus XT1723 LCD-Skærm Touch screen Digitizer Assembly For MOTO C Plus LCD -

1 Anmeldelser | Skriv en anmeldelse
 • Status:På lager
 • Produktkode:w1234

5 Stykke/masse AMOLED-LCD-Skærm Til Motorola Moto C Plus XT1723 LCD-Skærm Touch screen Digitizer Assembly For MOTO C Plus LCD -

1.Testet én efter én, før forsendelse

2.Standard-pakke , stærkere beskyttelse

3.Høj kvalitet, lav pris

Vi er dine klogeste valg!

Egnet

for MOTO C Plus XT1723

Farver

Sort Guld

Vigtigste skærmstørrelse

5,0 tommer

Opløsning

1280*720pixels

Multitouch

Ja

QC

Alle LCD-vi vil teste det inden afsendelse, skal du bekræfte, at det er af højeste kvalitet.

1. Når forsendelsen er ankommet, skal du KONTROLLERE, om produkterne er i GOD stand .Hvis eventuelle skader af pakken, bedes du ikke accepterer pakken og feedback til os.

2. Husk at teste dit produkt, før du installerer det .Hvis ikke, vil det være vanskeligt at bedømme ansvar, hvis LCD-skærmen er beskadiget.Du bedes venligst prøve produktet først, og hvis der er et problem, kommunikere med sælgeren i gang.Hvis køberen allerede har installeret produktet, efter feedback, vil sælgeren ikke tage noget ansvar for produktet.

3.Hvis der er nogen problemer, så send mig en video , som viser forsiden og bagsiden af produktet og processen med at teste.Vi kan give dig en løsning så hurtigt som muligt.

4. Det er ikke en nem opgave for nogen, der har nogen erfaring med at udskifte revnede skærmen, ved hjælp af denne "skærm uden ramme".Vi råde dig til at spørge om hjælp hos din lokale reparation butik eller forsøge at købe tv med ramme .Hvis du insisterer på at udskiftning "skærmen ikke ramme" af dig selv, kan du få mere information online for at vide, hvordan at gøre før start, og være omhyggelig.

5. Alle de produkter, 6 måneders garanti, 100% helt nye og nøje testet før afsendelse.Bedes du underrette os INDEN for 3 DAGE efter modtagelsen af pakken, hvis du er utilfreds med produkter (Rigtige billeder, videoer og andre beviser, som skal være givet, escpecially den "QC PASS" tag for at bevise, at du har købt varen til os), så vil vi tilbyde udskiftning eller refusion, hvis produkterne ikke er som beskrevet.Vi vil behandle, at de produkter, der er modtaget i god stand og fungerer godt som beskrevet, hvis det er OVER 3 DAGE.

6. Hvis varen er i din besiddelse i mere end 7 dage, anses anvendes /second –hand, vil vi Kun tilbyde udskiftning af tjenesten, efter at vi får din vare, der skal returneres.

1.Ordren vil blive sendt ud inden for 3 dage efter din betaling er ryddet.

2.Den shipping tid er omkring 10-40 dage, forskellige lande, forskellige shipping tid.

3.For Brasiliansk kunde, nogle gange det vil være længere end 40 dage.

4.For Frankrig og Spanien kunde ,måske 7-15 dage .

5.Russiske ven, vær opmærksom på: udfyld Venligst modtagers fulde navn på grund af ny politik Russiske told.

Vi sætter pris på hvis du kunne give os 5 STJERNE Feedback og forlade Positive Tilbagemeldinger på www.russianbluelinks.dk, når transaktionen er afsluttet, og vi vil give dig nogle rabat eller nogle gave til din næste ordre.

Q: Er det støtte engros?

A: Ja, Vi er villige til at have et langsigtet samarbejde med dig, hvis du er engroskunde, velkommen til at spørge os til den bedste pris, vi lover, det produkt, pris og logistik priserne vil være de bedste.

Q: Hvor hurtigt er min ordre afsendt efter jeg har afgivet min ordre?

A: Når din betaling er blevet bekræftet af www.russianbluelinks.dk.Generelt, vil det tager ca 2 dage efter du har foretaget betalingen.Det afhænger af den betalingsmetode, du vælger.

Q: Vil jeg få tracking detaljer, når min ordre afsendes?

A: Ja, efter at vi har afsendt de varer, vi tilbyder tracking nummer, snart på www.russianbluelinks.dk.Der er dog en forsinkelse af tracking-system, så den tracking oplysninger er tilgængelige inden for 5 – 10 dage.

Q: Hvad skal jeg gøre, hvis en del, jeg modtager, er beskadiget?

A: Det er yderst sjældent, at modtage en beskadiget del, fordi vi har en kvalitet og test på alle vores dele, før du pakker dem.Og det centrale punkt er, at vi pakker varen meget godt, før du sender dem ud.Det er nødvendigt og vigtigt, at skyde en video, når du udpakke pakke, og det vil være en gyldig dokumentation, når du modtager beskadiget lcd-skærme.Hvis du ikke kan give den video, vi kunne ikke tro det er beskadiget i transit, og vi vil ikke ansvarlig for eventuelle skader tilfælde.

Tags: moto en power-knappen, y91, skærm lcd-moto g5 plus, display moto g5 1672, moto power pack, motorola kant skærm, motorola razr v3i, lcd-motorola, g5 screen, moto g5 touch screen.

 • Mærke: Lehonheq
 • Skærm: > 3"
 • Om Forsendelse: Gratis Forsendelse
 • Model-Nummer: For Moto C Plus CPlus XT1723
 • Display Opløsning: 1280x720
 • Kompatible Mærker: motorola
 • Opløsning: 1280*720
 • Punkt Betingelse: Ny
 • Kategori: Mobiltelefon Lcd-Skærme ; Mobiltelefon Touch-Panel
 • Touch-Skærm Type: Kapacitiv Skærm
 • Skærmstørrelse: 5,0 tommer
 • Garanti: 6 måneder
 • Funktion: Montering Udskiftning Reparation
 • LCD-Kit: Ja
 • Type: LCD - & Touch Screen Digitizer
 • farve: sort guld
 • Materiale: AMOLED
 • Kompatible Modeller: for Motorola Moto G3
Yderligere oplysninger