Tuya Zigbee 3.0 Wifi DIY Smart Wireless Remote Switch Light Controller 2 Bande Zigbee+rf-Modul Arbejde Med Alexa, Google Startside 10A
kr48.63 kr30.64

Tuya Zigbee 3.0 Wifi DIY Smart Wireless Remote Switch Light Controller 2 Bande Zigbee+rf-Modul Arbejde Med Alexa, Google Startside 10A

0 Anmeldelser | Skriv en anmeldelse
 • Status:På lager
 • Produktkode:w1201

Beskrivelse:

100% Helt Nye og Høj Kvalitet!

Hver ZigBee med kraftig strøm kan fungere som en kommunikation, relæ for anden tunge nuværende ZigBee som socket,afbryder,termostat og så på med et interval på 20 -30m,at optræde som en ZigBee-Mesh(ZIGMESH) for meget stabil signal-netværk.(Bemærk:Denne funktion er ikke til lys nuværende ZigBee og heller ikke ZIGMESH funktioner.

ZigBee2MQTT setup til rådighed for denne zigbee .

Update1:Multi-control på en meget nemmere måde

Update2:RF-frekvens indbygget for RF-fjernbetjening

Update3:Relæ status justerbar når power off

Update4:Nye tilføjede reset-knappen på modul for lettere reset

Update5:Nyligt designet for kompatibilitet med reset og rocker switch

1.Denne smarte Tuya ZigBee 3.0 modul er designet med ZigBee 3.0 protokol, der er specielt, er forenelig med Tuya ZigBee-hub(også Smartthings understøttet) til at indse, at hele kobling af dit hus,en rigtig god erstatning for ustabil Trådløs Internetadgang.ZigBee 3.0 protokol med mini design passer til EU/UK væggen switch-boks ,og let til din væg omskifter af din traditionelle skifte uden nogen indflydelse på din dekoration stil at gøre det smart,at give dit udstyr ultimate power on/off smart makeover og konvertere de fleste andre kompatible produkter til intelligent dem;traditionelle skifte, og denne smart modul kan arbejde selvstændigt uden indblanding. (Bemærk:Dette modul er velegnet til rocker og reset switch.)

2.Kan bruges som en 1-eller 2-vejs kredsløb (2 afbrydere kontrol 1 lys); du skal blot oprette forbindelse til 1 af de 2 afbrydere og konvertere den er tilsluttet til en smart en (for 2-vejs kredsløb);2.Nydesignede med RF-frekvens for RF-fjernbetjening i en anden ikke-forstyrrende-tilstand.

3.Giver mulighed for håndfri tale og trådløs fjernbetjening, støtte Amazon Alexa Google Startside Yandex stemmestyring og Smart Liv og Tuya App control på smart phones med særlige Tuya ZigBee 3.0 hub, der kræves, og forbundet.;0%-100% dæmpes til lysdæmper-modul;Relæ status justerbar, når strømmen er slukket.

4.I betragtning af status for ustabile netværk eller ingen netværk,ZigBee 3.0 switch-modul er virkelig en uerstattelig skal til at kombinere med ZigBee gateway til at danne et hjem LAN,IKKE MERE BEKYMRE sig om ingen og svage netværk,let at få kontrol via enheder, der er sluttet, så længe der er stabil ZigBee signal, Gør det muligt for flere enheder, der er tilsluttet via ZigBee end WiFi protokollen;Smartthings understøttes for denne ZigBee-skifte modul specielt.

5.Ny tilføjet reset-knappen på switch module for enklere reset metode end før;Tage fuld kontrol af tilsluttede apparater med timere, tidsplaner og countdown (1/5/30 minutter, 1 time, osv.) med Smart Liv og Tuya App; dele kontrollen med familie og venner for ekstra komfort

Specifikationer:

Produkt type: 2 bande ZigBee +RF-Skifte Modul

Spænding:90-250V AC

Nuværende:10A

Trådløs Protokol: ZigBee 3.0

Drift temp.:-10℃-+40C

Sagen temp.:Tc: +80℃ (Antal)

Operation rækkevidde:200 m

Dæmper (Bxdxh):52x47x18 mm

Kapslingsklasse: IP20

Pakke Inkluderet:

1 * Smart Light Switch Relæ Modul

1 * betjeningsvejledning

Bemærkninger:

Advarsler

1. Dette er en Zigbee smart modul skifte, der skal anvendes i henhold til Zigbee gateway-hub, der er forbundet med Zigebee protokol.

2. Installationen skal udføres af en autoriseret elektriker i henhold til lokale regler.

3. Holde utilgængeligt for børn og væk fra vand, fugtige eller varme omgivelser.

4. Installere væk fra stærkt signal souroes såsom mikrobølgeovn owen, der kan forårsage signal afbrydelse resulterede i, unormal drift af device.

5. Obstruktion af beton mur eller metalliske materialer kan reducere den effektive drift rækkevidde og bør undgås.

6. Forsøg IKKE at adskille, reparere eller ændre

Tags: skifte tuya, eu zigbee-stik, cigar plakat, zigbee smart switches, skifte wifi, søm overførsel, døren tuya smart, headphon wireless, aqara, sonoff fob.

 • Skifte Type: Fjernbetjening
 • Model-Nummer: Zigbee 3.0
 • Oprindelse: KN(Oprindelse)
 • Produkt Type: 2 bande ZigBee +RF-Skifte Modul
 • Mærke: choifoo
 • Støtte: Dropshipping
 • IP Rating: Ip20
 • Nuværende: 10A
 • Er Smart Enhed: Ja
 • Spænding: 90-250V AC
 • Trådløs Protokol: Zigbee 3.0
 • Funktioner: -
 • Certificering: CCC
 • Driftsområdet: 200 m
 • Garanti: -
Yderligere oplysninger